Regionscupen

(02.03.2020) Østensjø/Dverg med to lag i regionscup-finalene

Både J17 og Herrer veteran tok seg til finalene i regionscupen. Jentene måtte seg seg slått av Sveiva, men veteranlaget tok seg helt til topps i cupen etter å ha snudd kampen mot Akerselva i siste periode

God innsats i Plankecup

Da var Plankecup over for denne gangen og klubben var «som vanlig» godt representert.
Damelaget gikk hele veien og vant til slutt finalen 4-0!
I jenter 14-klassen stilte klubben to lag. Det ene spilte seg helt fram til finalen der det ble et knapt tap, og dermed en flott 2.plass.
Gutter 14, gutter 15 og Jenter 10 representerte også klubben på en flott måte!

Gratulerer til alle med en strålende innsats!

Østensjø innebandy J12-lag på cup i Sverige ( av Sofia Storchi )

Østensjø innebandy J12-lag har vært på cup. Vi dro på fredag og kom hjem på søndag.

Fredag – dag 1
Laget vårt er delt i to siden vi er så mange. Jeg var med på svart lag og vi spilte ikke denne dagen. Hvitt lag spilte, og vi heiet. Det er utrolig hyggelig å være her som et lag sammen. Vi er alle venner, og heier alltid på hverandre. I dag heiet vi så mye at mange nesten mistet stemmen helt! Vi har laget en heiasang, som vi bare kaller nasjonalsangen. Banneret vårt var også på plass i hallen. God innsats fra sidelinja, men ikke minst på banen!

Lørdag – dag 2
Det ble en lang dag, og begge lagene spilte mange kamper. Og det til sent på kvelden. Mitt lag tapte alle kampene i dag, men spilte veldig bra. Hvitt lag fikk det uavgjort på begge kampene sine. Det var lærerikt å spille i Sverige, for det er så flinke lag her. Vi har kost oss masse!
Maten var ikke så god, og ikke alle spiste veldig mye, men da hadde vi mer plass i magen til godteri. Vi er slitne på kvelden, men får alltid tid til «litt» godteri. Noen hadde kjøpt opp til en kilo til sammen med godteri. Men det er vel sånn det blir på cup. Det er lett å slå seg løs. Vi koser oss veldig om kvelden, sammen. Alle er fornøyde med innsatsen i dag, og gleder seg til en ny dag sammen i morgen.

Søndag – dag 3
I dag snakket trener Anne med hele laget og foreldre. Det er kjempe fint å høre tilbakemeldinger fra Anne, etter å ha hatt henne som trener en god stund nå. Det var tydelig at hun var fornøyd. Det var også vi som spiller. Anne spurte oss om hvorfor vi spiller innebandy, og veldig mange rakk opp hånden. Det var mange gode grunner til dette, og blant dem at det er gøy å spille sammen som et lag. Begge lag fikk en veldig bra siste kamp, og heiagjengen var på plass. Til slutt dro vi alle hjem med et stort smil om munnen.

Sofia Storchi fra J12

Nye spillere

Spillere i alle aldre er velkommen til prøvespilling.

Når det gjelder 1.lag Kvinner (1.div.) så bes spillere som ønsker å bli med der ta kontakt (94866021 eller carevens@online.no.

Vi har tilbud til Jenter og Gutter født i 2000, 2001, 2002, 2003, 2004, 2005, 2006, 2007, 2008 og 2009.

I tillegg har vi:

1.lag Damer (1.div). Ta kontakt hvis du ønsker å bli med på dette laget, 94866021 (Carl-Otto)

2. lag Damer og Old Girls. Møt opp for prøvespilling.

1.lag Menn (2.div.), 2.lag Menn (4.div.) og Old Boys. Møt opp for prøvespilling.

Vi søker nye spillere til Østensjø/Dverg

Vi har rykket opp med begge herrelagene: til 2.div. og 4.div., kommende sesong. I tillegg er vi på vei ikke å ha «huller» når det gjelder aldersbestemte lag både for jenter og for gutter. Vår klubbs filosofi er at «Vi har alltid plass til de som vil være med så fremt de bidrar til å ta vare på den trivselen vi allerede har i lagene og i klubben».

Vi har grunnet at kommunale haller nå «stenger» for aktivitet for de klubbene som ikke har driftsansvar i hallene ikke treninger før når skolene starter opp igjen i august. Men ta gjerne kontakt hvis du ønsker å vite om hva vår klubb kan tilby.